single
MALTEPE TEV Abdullah Nezahat Erboz İlkokulu, Usta Öğretici Kursiyerlerle buluştu.

MALTEPE TEV Abdullah Nezahat Erboz İlkokulu'na açtığımız Üretim Odaklı İşlevsel ve Tematik Atölyemizde kursiyerlerimiz kurslarına başladılar.

Şubat'ta yapılan toplantıdan sonra TEV Abdullah Nezahat Erboz İlkokulu'nda eğitime başlayan kursiyerlerimiz plaka yapımına başladılar. İlk derslerinde çamurla buluşan kursiyerler çamurdan hayvan figürleri yaptılar.

Kurum içi tanışma toplantısı sonrasında pazartesi günü derslerine başlayan kursiyerlerimiz üretim odaklı, işlevsel ve tematik atölyemizde usta öğreticilerimiz ile buluştu. İlk derslerinde atölye ortamını, çamur çeşitlerini ve torna kullanımını öğrenen kursiyerlerimiz uygulamalı bir şekilde eğitim aldı. Çamur ile uğraşmanın onlara mutluluk verdiğini dile getiren kursiyerlerimiz ikinci haftalarında plaka çalışmaları ve boncuk çalışmaları sonrasında ilk ürünlerini de ortaya koydular. Kursiyerlerimize ve usta öğreticilerimize keyifli ve bol killi dersler dileriz.