ATÖLYELERİMİZDEKİ KULLANILACAK MALZEMELER LİSTESİ

ZIMPARA

• 1000 ADET

Tasarım-Becerİ Atölyelerİ Kurulum Sürecİ

Okulların izlemesi gereken aşamalar aşağıda sırasıyla verilmiştir.

TALEP FORMUNUN DOLDURULMASI

Derneğimizin okulunuz ve bulunduğu bölge hakkında bilgi sahibi olabilmesi için gereken formdur. Bu formun doldurulması sonucunda bir iş planı oluşturulur. Formun eksiksiz doldurulması yapılacak fizibilite çalışmasını hızlandıracaktır. Doldurulan talep formunu aşağıdaki mail adresine göndermeniz gerekmektedir.

TALEP FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

1. Aşama
Timeline Image

FİZİBİLİTE ÇALIŞMASI

Derneğimiz okulunuzun bulunduğu bölgeyi ziyarete gelerek bir fizibilite çalışması sağlayacaktır. Bu çalışma bölgenin geçim kaynağını tespit edip okulun veya bölgenin kalkınması için gerekli olan atölye kurulumuna yardımcı olacaktır. Okulunuzun içerisinde atölye için mevcut alan incelenmesi yapılacaktır. Eğer okulunuzda atölye için mevcut alan yok ise, yukarıda gördüğünüz prefabrik projesi için okul bahçesinde inceleme yapılır.

2.Aşama

Protokol ve Seminer Düzenlenmesi

Fizibilite çalışması sonrasında derneğimiz ve okulunuz arasında yapılan anlaşma sonucu protokol hazırlanır ve imzalanır. Eğitmenlerimizin öğrencilerle tanışması ve kurumumuzu tanıtması amacı ile uygulamalı bir seminer organize edilir. Öğrenciler bu seminerde hem eğitmenlerle tanışır hem de ders içeriklerini uygulamalı olarak öğrenir.

3. Aşama

Atölye Kurulumu ve Müfredat Oluşturulması

Protokol süreci bitiminden sonra Atölye kurulumuna başlanır ve okula uygun müfredat oluşturulur.

4.Aşama

Sosyal Medyada Bizi Takip Etmeyi Unutmayın :)

5. Aşama