single
UZAKTAN EĞİTİM: ÇÖMLEK YAPMAYI ÖĞRENİYORUM

Okullarda birebir devam ettiğimiz eğitim müfredatının yanında imkanlarımızı genişletmek ve kültürel mirasımızı herkese taşıyabilmek adına uzaktan eğitim modeli geliştiriyoruz. Okullarda gerçekleştirmiş olduğumuz eğitim alanında uzman usta-öğreticilerimizle, hem kursiyerlerimizi usta-öğretici yapma yolunda ilerletiyoruz hem de öğrencilerimize ders müfredatıyla bağlantılı çömlek dersleri veriyoruz.

Kültürel mirasımızı herkese öğretebilmek için kolları sıvıyoruz ve teknolojiyle birleştiriyoruz.

Sizin için hazırlayacağımız evinize gelecek olan mini atölye kiti ile birlikte ( Çömlek yapmak için ihtiyacınız olan araç-gereçler ) bir adım uzağınızda olacak olan çevrimiçi platformumuzda adım adım dersleri izlemeniz için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Derslerimiz; Çömlek kursu, Seramik Kursu, Çinicilik Kursu ve Ebru Kursu olarak dört ayrı paketten oluşuyor. Müfredat örneği vermek gerekirse; İş Sağlığı Güvenliği ile başlayıp, Hammadde Hazırlama, Yapılacak Şekillerin Tasarlanması Çizilmesi vb. Olarak devam edecektir. Yender’le geleceğe, geçmişimizi koruyarak daha sağlam adımlarla yürüyoruz.